Фотосервис

Брифинг со медиуми

Здружението Лидери за едукација, активизам и развој ќе одржи брифинг со медиумите на тема „Спроведување на моделот на далечинско учење во средните училишта во време на криза: Предизвици и позитивни практики“

Back to top button
Close
Close