0_Sport,Portal0_Web_AktualeHendbollSport.Slajder

Brestovac më nuk është trajner i përfaqësueses së Maqedonisë së Veriut në hendboll

Federata e Hendbollit të Maqedonisë së Veriut sot e njoftoi publikun se shtëpia e hendbollit të Maqedonisë së Veriut dhe Danillo Brestovac, së bashku u dakorduan që ta ndërprejnë bashkëpunimin rreth angazhimit të seniorëve meshkuj.

Back to top button
Close
Close