0_MIA Investigon.PortalE përzgjedhur

Bregziti mund të rindezë konfliktin në Irlandën e Veriut

Kufiri i ri tregtar midis BE-së dhe Britanisë së Madhe, i cili u shfaq pas Bregzitit në Detin Irlandez, po krijon një ndjenjë izolimi midis irlandezëve veriorë, i cili nga ana tjetër mund të rindezë një konflikt pothuajse të harruar, parashikon “Frankfurter Algemajne Cajtung”.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close