BotëBotë.Portal

Brazili solli aktvendim me të cilin mund të lirohen 5.000 të burgosur, mes të cilëve edhe Da Silva

Gjykata supreme në Brazil solli aktvendim me të cilin mund të vijë deri në lirimin e pothuajse 5.000 të burgosurve të cilët ende janë duke i apeluar gjykimet e tyre, mes të cilëve edhe ish-presidenti Luis Inasio Lula da Silva dhe persona tjerë të fuqishëm që janë arrestuar gjatë hetimit për korrupsion.

Back to top button
Close
Close