0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

BP: Rikuperim gradual i ekonomisë dhe ndikimi mesatar i krizës në tremujroin e tretë

Ndikimi i krizës shëndetësore në aktivitetin ekonomik në tremujorin e tretë është mesatar, sipas të dhënave në dispozicion të Bankës Popullore, të cilat tregojnë rimëkëmbje graduale të ekonomisë.

Back to top button
Close
Close