BiznesBiznes.PortalEkonomi

BP do ta njoftojë KE-në për falsifikim të monedhave të euros, është arritur marrëveshje me KE-në

Banka popullore do t'i parashtrojë njoftim Komisionit evropian dhe raporte tremujore me të dhëna statistikore për dukurinë e mundshme të falsifikimit të monedhave të euros.

Back to top button
Close
Close