KulturëKulturë.PortalShoqëri

Botohet “Ambienti” – libri i katërt nga Zoran Ivanov

Botohet "Ambienti" - libri i katërt (2018-2019) (analiza, kolona, ​​komente, intervista) nga Zoran Ivanov, një nga bаrdet e gazetarisë maqedonase. Redaktor dhe botues i këtij libri, një vazhdim kronologjik i "Ambientit" të mëparshëm 1, 2, 3 dhe 3/1 është Sveto Stamenov, politolog, gazetar i Radio Maqedonisë - Radio Shkupi dhe publicist i njohur maqedonas.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close