0_Maqedoni.PortalPartitë politikePolitikë

Boshkovski: Guximi i politikanëve që ta thonë të vërtetën është hap progresiv dhe i nevojshëm në politikën maqedonase

- Guximi i politikanëve që ta thonë të vërtetën është hap progresiv dhe i nevojshëm në politikën maqedonase, porosit lideri i të Bashkuar për Maqedoninë, Lube Boshkovski në profilin e tij në Fejsbuk.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close