Балкан

Босан: Постепено се враќа атмосферата на фолклорните фестивали

Постепено атмосферата на фолклорните фестивали се враќа во Европа, рече во Велико Трново, Филип Босан, претседател на Меѓународниот совет на организатори на фестивали за фолклор и традиционална уметност - ЦИОФФ.

Back to top button
Close
Close