Lajme nga komunatShkup

Borxhi i mbetur për ujin do të mund të paguhet pa interes prej 2 nëntorit deri më 15 nëntor

Nga 2 nëntor deri më 15 nëntor, qytetarët që kanë borxhe të ngelura ndaj ndërmarrjes publike "Ujësjellësi dhe kanalizime" do të mund t'i paguajnë pa interes për pagesë të vonuar. Pas përfundimit të kësaj periudhe, vendimi nuk do të vlejë.

Back to top button
Close
Close