0_Web_AktualeBallkanBallkan.PortalSvet.Slajder

Borisovi kërkon shpalljen e situatës së jashtëzakonshme në Bullgari për shkak të Kovid-19

- Kryeministri bullgar Bojko Borisov paralajmëroi se Qeveria do të kërkojë nga Parlamenti që të shpallë situatë të jashtëzakonshme në shtet për shkak të përhapjes së koronavirusit.

Sofje, 12 mars 2020 (MIA) – Kryeministri bullgar Bojko Borisov paralajmëroi se Qeveria do të kërkojë nga Parlamenti që të shpallë situatë të jashtëzakonshme në shtet për shkak të përhapjes së koronavirusit.

Atje, numri i të sëmurëve mbrëmë u rrit dukshëm prej 23, një person ndërroi jetë.

“Qeveria do të kërkojë nga parlamenti që të shpallë situatë të jashtëzakonshme që do të mundësojë të mbyllen shkollat, kopshtet dhe universitetet”, tha Borisovi pas një mbledhje urgjente në kabinet. fc/

Back to top button
Close
Close