EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Boreli pret koordinim shumë më të mirë me SHBA-në në politikën e jashtme

- Ministri i Punëve të Jashtme të BE-së, Zhozep Borel deklaroi se kur bëhet fjalë për politikën e jashtme dhe çështjet e sigurisë, ai pret "bashkëpunim shumë më të mirë me SHBA-në se sa që ishte në të kaluarën".

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close