0_МИА Истражува.ПорталИзбрано

Борбата против Ковид-19 се претвора во масовна хистерија

Германскиот експерт Хендрик Штрек е одлучно против карантин, предлага „систем на семафори“, односно воведување локализирани мерки во зависност каде ситуацијата се влошува

Back to top button
Close
Close