Политички партии

Богојески: Предмет сум на уцени и закани од претставници на ВМРО-ДПМНЕ и приврзаници на Каракачанов

Промоторот на Македонски концепт, Петар Богојески преку својот фејсбук профил информира дека е подолг временски период предмет на уцени и добива закани од претставници на ВМРО-ДПМНЕ и блиски приврзаници на Каракачанов. Тие се координирани од страна на еден македонски олигарх, кој плаќа бугарски и македонски политичари, со цел да биде заштитен од политички прогон во Македонија, нагласува Богојески.

Back to top button
Close
Close