0_Maqedoni.Portal0_MIA Investigon.PortalIntervistëMIA InvestigonShkupShoqëriVideo deklaratë

Bogdanoviqi për MIA-n: Ministria e Transportit dhe Lidhjeve të na japë sqarime shtesë për metodologjitë se si të qasemi, meqë elaborati është term i përgjithshëm

Komuna e Qendrës që në dhjetor të vitit 2020 ka dërguar kërkesë në Ministrinë e Transportit dhe Lidhjeve për pezullimin e Planeve kontestuese të Detajuara Urbanistike.

Back to top button
Close
Close