0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShkupShoqëri

Bogdanoviq: Kërkojmë përfshirjen e më shumë institucioneve për lëndët lidhur me PDU-të

Dje kemi pasur onllajn mbledhje, ku biseduam me anëtarët e Komisionit antikorrupsion për disa lëndë, situata, posaçërisht lidhur me Planet e detajuara urbanistike. Kërkuam përkrahje, bashkëpunim në procese të caktuara që Komuna e Qendrës i ka flluar. Vlerësojmë se nëse përfshihen institucione të caktuara, para së gjithash ato që merren me pengimin e dyshimeve të mundshme për aktivitete të caktuara joligjore ose korrupsion, të japing kontributin e tyre dhe të na ndihmojnë në betejat tona të caktuara për qëllimin e përbashkët, tha në konferencën e sotme për shtyp, kryetari i Komunës Qendër, Sasha Bogdanoviq.

Back to top button
Close
Close