Lajme nga komunatShkupVideo deklaratë

Bogdanoviç: Të festojmë me përgjegjësi dhe në vitin 2021 ta mposhtim koronavirusin 

Viti 2020 filloi me shumë optimizëm, me shumë ide dhe plane për realizim. Vazhdoi me përballje me mizorinë e quajtur KOVID-19, me pranimin e gjërave ashtu siç janë dhe me një dozë pasigurie se si do të shkojnë gjërat, theksoi sot Kryetari i Komunës së Qendrës, Sasha Bogdanoviq në fjalimin e tij për Vitin e Ri.

Back to top button
Close
Close