0_Македонија.ПорталОпштински вестиСкопје

Богдановиќ: Останувам на ставот дека одлуката на Советот на општината беше најисправна

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ попладнево изјави дека со добиеното мислење од Министерството за транспорт и врски излегува дека тврдењата на општината се неоправдани, но оти како општина ќе се потрудат со сите законски можности што им се на располагање, да ја спроведат политиката што ја наметаа и за другите донесени планови. 

Back to top button
Close
Close