Општински вестиСкопје

Богдановиќ: Да го селектираме отпадот и да ја зачуваме животната средина

Градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ денеска со апел до граѓаните да го селектираат отпадот и да ја зачуваат животната средина.

Back to top button
Close
Close