Видео изјаваОпштински вестиСкопје

Богдановиќ: Да чествуваме одговорно и во 2021 да го победиме коронавирусот

Оваа 2020 година започна многу оптимистички, со многу идеи и планови за реализација. Продолжи со соочување со суровоста наречена КОВИД-19, со прифаќање на работите такви какви што се и со доза на неизвесност за тоа како ќе се одвиваат работите, истакна денеска градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ во новогодишното обраќање.

Back to top button
Close
Close