0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeEkonomi

Boçvarski: Në mënyrë të përshpejtuar po ndërtohet autostrada Kërçovë-Ohër, për këtë projekt kemi arritur t’i kursejmë 95 milionë euro

Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Bllagoj Boçvarski në emisionin 24 Analiza në TV 24, tha se autostrada Kërçovë-Ohër është një nga projektet problematike të trashëguara, për të cilat nuk kishte projekte për rrugë lidhëse dhe kishte shumë mospërputhje, të tilla si mospërcaktimi i pjerrësive, ndërtimi pa testime gjeomekanike si dhe ndërtimi i një tuneli ku nuk duhet të ketë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close