0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalEkonomiMakedonija.SlajderVideoVideo deklaratë

Boçvarski: Investojmë në fqinjësi të mirë, 50 milion euro për lidhshmëri rrugore me Bullgarinë

Investojmë 50 milion euro në infrastrukturën rrugore për lidhshmëri me Bullgarinë, deklaroi sot ministri i Transportit dhe Lidhjeve Bllagoj Boçvarski, gjatë aktiviteteve për rindërtim të rrugës Tërstija-Biglla.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close