0_Македонија.ПорталBiznis.SlajderБизнисБизнис.ПорталЕкономија

Бочварски: Потпишан договорот за изградба на брана „Отиња” во Штип

Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски денеска го потпиша договорот за изградба на насипната брана со придружни објекти „Отиња” во Штип. Како што информира Министерството за транспорт и врски, инвестициската вредност на проектот е 306 милиони денари. Средствата се обезбедени од Буџетот на Министерството за транспорт и врски.

Back to top button
Close
Close