Biznis.SlajderБизнисЕкономијаЛинк во живо

Бочварски на конференција „Традиционална средба со превозници“ (воживо)

Обраќање на министерот за транспорт и врски Благој Бочварски на конференцијата “Традиционална средба со превозници”, во организација на МАКАМ –Транс.

Скопје, 1 октомври 2020 (МИА) – Обраќање на министерот за транспорт и врски Благој Бочварски на конференцијата “Традиционална средба со превозници, во организација на МАКАМ –Транс.

Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски на конференцијата „Традиционална средба со превозници“

Posted by MИА.mk on Четврток, 01 октомври 2020

Back to top button
Close
Close