БизнисБизнис.ПорталЕкономија

Бочварски и Реџепи на увид во изградба на магистралниот гасовод Скопје – Тетово – Гостивар

Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и директорот на АД „Национални енергетски ресурси“ Бајрам Реџепи денеска ќе извршат увид во изградбата на магистралниот гасовод од делницата Скопје - Тетово - Гостивар, во близина на населбата Пинтија во Скопје.

Back to top button
Close
Close