0_Македонија.ПорталОпштество

Бочварски: Експресниот пат Штип-Кочани е пат кој ќе даде економски бенефит и развој на целиот источен регион

Експресниот пат Штип-Кочани, или Крупиште-Кочани, е пат за да даде економски бенефит и развој на целиот источен регион и на граѓаните кои што живеат во Чешиново-Облешево, Кочани и во целиот регион, изјави денеска министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски.

Back to top button
Close
Close