0_Магазин.ПорталАвтомобилиМагазин

БМВ го менува логото

Новото лого симболизира мобилност и уживање во возењето. Тоа го изјави Јенс Тимер потпретседател во БМВ.

Хамбург, 5 март 2020 (МИА) – Германскиот авто гигант БМВ го менува логото со што сака да се приближи до помладите клиенти што се пораснати во дигиталното време.

-Стариот црн прстен е „тргнат“ за првпат, а новото лого симболизира мобилност и уживање во возењето. Тоа го изјави Јенс Тимер потпретседател во БМВ.

Паралелно со главното лого ќе се модернизира и логотипот на М-одделението како и електричните верзии со лого „И“. За сите заеднички е дводимензионалнот пристап што по мислење на компанијата изгледа многу помодерно. зш/

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close