0_Maqedoni.PortalKorrespondentë MKDLajme nga komunat

Bllokadë e paparalajmëruar në autostradën Tetovë-Shkup nga qytetarë të revoltuar për shkak të çmimit të rritur të energjisë elektrike

Komunikacioni në autostradën nga Tetova drejt Shkupit sonte ishte bllokuar  pa paralajmërim 30-të minuta nga ana e  njëzet automobilave me njerëz  nga një pjesë e nismës "Mjaft më"  të cilët tashmë tetë javë organizojnë  protesta publike në Tetovë për shkak të pakënaqësisë dhe revoltës nga rritja e çmimit të energjisë elektrike.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close