0_Web_AktualeBotëBotë.PortalSvet.Slajder

Blinken: Do të ketë pasoja nëse vjen deri te agresioni rus në Ukrainë

Rusia do të bartë pasoja nëse kryen agresion në Ukrainë, paralajmëroi sekretari amerikan I Shtetit, Entoni Blinken, dhe e shprehi shqetësimin amerikan për akumulimin e forcave ruse në kufirin ukrainas.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close