BiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiKorrespondentë MKD

Blerja e duhanit pa probleme, çmimi mesatar 205,34 denarë

Blerja e duhanit në vend po zhvillohet pa pengesë dhe në 198 pika blerëse e marrin nëntë kompani.  Deri më tani janë blerë 7.261.628  tonë me çmim mesatar prej 205,34 denar për kilogram.

Back to top button
Close
Close