ЕвропаЕвропа.Портал

Блер: САД мора да видат каде се во однос на сојузниците

Америка мора да види каде е во однос на своите сојузници, како на пример Европа, изјави денеска поранешниот британски премиер Тони Блер, додавајќи дека постои загриженост во врска со тоа дали земјата ќе се стави себе си на прво место или во изолација.

Back to top button
Close
Close