Политички партии

Благодарност од Села до медиумите за придонесот за донесување на Законот за државјанство

Во мое име и во име на Алијанса за Албанците сакам од сè срце да ви се заблагодарам вам заедно со вашиот цел персонал, за придонесот и неуморната работа што го зголемија притисокот на јавноста за донесување на Законот за Државјанство од страна на Собранието на Северна Македонија.

Back to top button
Close
Close