0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalShoqëri

BK: Banka Eurostandard nuk detyrime ndaj Bankës Komerciale

Banka Komerciale SHA Shkup nuk ka kërkesa nga Banka Eurostandard, kumtuan sot nga Banka Komerciale. 

Shkup, 15 gusht 2020 (MIA) – Banka Komerciale SHA Shkup nuk ka kërkesa nga Banka Eurostandard, kumtuan sot nga Banka Komerciale.

Për këtë informojnë, siç thonë nga banka, të parandalohen spekulimet e mundshme, pas konferencës për shtyp të Trifun Kosotvskit.

“Banka Eurostandard nuk detyrime ndaj Bankës Komerciale. Është e saktë se kompania Gofi shfrytëzon kredi afatgjatë nga Banka Komerciale në vlerë prej rreth pesë milionë euro. Kërkesa e Bankës Komerciale rreth kësaj kredie është e sigurt me të a.q. ndërtesa e Bankës Postare dhe me një pjesë të ndërtesës së Pallatit Maqedonia.  Ndërtesa e Bankës Eurostandard nuk është nën hipotekë në Bankën Komerciale, siç mund të merrej përshtypje nga deklaratat e dhëna në konferencën për shtyp”, theksohet në kumtesën e Bankës Komerciale. ar/ 

Back to top button
Close
Close