БизнисБизнис.ПорталЕкономија

Бизнис-акцелераторот УКИМ домаќин на лабораторијата за иновации на Дојче телеком од Германија

Бизнис-акцелераторот УКИМ е домаќин на Лабoраторијата за иновации на Дојче телеком од Германија (Т-лабс), во рамките на Глобалната недела на претприемништво во Македонија.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close