10 септември 2020

Пецас: Настаните во Мориа покренуваат прашања за националната безбедост, хуманоста и заштитата на јавното здравје

Поранешната министерка Рашида Дати за совети наплатила 900.000 евра од Карлос Госн

Од следната недела урбанизација според нов Правилник

И малите производители легално ќе продаваат од дома, АХВ со правилниците директно на терен

Светски фонд за природа: Популациите на дивите видови намалени за две третини од 1970 година

Јавниот повик за признанието „Успешни млади“ отворен до 18 септември

Создавање квалитетен образовен систем, наш приоритет, порача Царовска

Министерот Милевски во посета на Битола: Цел ни е да ги подобруваме состојбите и затоа директно помагаме

Одложено судењето на Асанж, адвокат бил изложен на Ковид-19

Наскоро ќе биде промовирана единствената национална платформа за онлајн настава

 

Back to top button
Close
Close