0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Bislimovski: Shkupjanët mund të presin ngrohje qendrore më të lirë në sezonin e ardhshëm për ngrohje

Kryetari i Komisionit rregullator për energjetikë dhe shërbime të ujit (KRRE), Marko Bislimoski pret që banorët e Shkupit të paguajnë ngrohje më lirë qendrore në sezonin e ardhshëm për ngrohje.

Back to top button
Close
Close