0_Maqedoni.Portal0_MIA Investigon.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritBiznesBiznes.PortalEkonomiIntervistëMakedonija.SlajderVideo deklaratë

Bislimoski për MIA-n: KRRE nuk do të lejojë rritje të çmimit të energjisë elektrike

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe Shërbimeve të Ujit (KRRE) do t'i marrë përsipër të gjithë mekanizmat në dispozicion, ndoshta edhe do të dalë nga kompetencave të tij ligjore të përcaktuara në Ligjin për energjetikë dhe nuk do të lejojë rritje të çmimit të energjisë elektrike, shprehet kryetari i KRRE-së Marko Bislimoski në intervistën për MIA-n.

Back to top button
Close
Close