0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Bislimoski: Nuk do të ketë ndryshim në çmimin e energjisë elektrike

Përkundër rritjes te fqinjët, nuk do të ketë ndryshime në çmimin e energjisë elektrike në vendin tonë, pasi që asnjë nga kompanitë e energjisë nuk ka paraqitur kërkesë në Komisionin Rregullator për Energjetikë dhe Shërbime të Ujit ( KRE) se i kanë rritur shpenzime, konfirmoi për MIA-n kryetari i KRE-së  Marko Bislimoski.

Back to top button
Close
Close