0_Web_АктуелноBiznis.SlajderБизнисБизнис.ПорталЕкономија

Бислимоски: Гасното поврзување со Грција ќе ја намали цената на гасот до 20 отсто

Претстои сериозна гасификација на земјава по далеку пониски цени од сегашните. Проценките се дека цената на гасот би се намалила и до 20 отсто со идниот крак од Грција преку Северна Македонија па се до Косово со што стануваме транзитна земја.

Back to top button
Close
Close