BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Bisli: Rreth 270 milionë njerëz janë në prag të urisë

Rreth 270 milionë njerëz në të gjithë botën, aq sa është popullsia e Gjermanisë, Britanisë së Madhe, Francës dhe Italisë, janë në prag të urisë, paralajmëroi sot drejtori i Programit botëror për ushqim të Kombeve të Bashkuara (WFP), Dejvid Bisli pasi mori Çmimin Nobel për Paqe.

Back to top button
Close
Close