0_Web_AktualeEvropë

BionNTek/Fajzer do të dërgojnë deri në 75 milionë vaksina për në BE

BioNtek dhe Fajzer kumtuan se do ta rrisin furnizimin me vaksinë kundër koronavirusit të Bashkimit Evropian, duke premtuar deri në 75 milionë doza shtesa për Unionin në pranverë.

Back to top button
Close
Close