БалканБалкан.Портал

БиХ и Пакистан потпишаа договор за реадмисија, насочен кон спречување на илегална миграција

Советот на министри на Босна и Херцеговина денеска го прифати предлог договорот за реадмисија меѓу БиХ и Пакистан, што треба да го олесни решавањето на проблемот со илегалната миграција.

Back to top button
Close
Close