0_Магазин.ПорталВидеоСцена

Бијонсе: Мојата помлада верзија не може да се спореди со сегашната Бијонсе

Во интервјуто, таа, меѓу другото, зборуваше и за враќањето на сцената и за хуманитарната организација.

Back to top button
Close
Close