Svet.SlajderЕвропаЕвропа.Портал

Би Би Си поради Брегзит ќе пресели дел од програмата во Амстердам

Би Би Си ќе пресели дел од компанијата во Амстердам, за да може во случај на Брегзит без договор да продолжи со емитување на своите програми во земјите од ЕУ.

Back to top button
Close
Close