Svet.SlajderЕвропаЕвропа.Портал

Би Би Си ги мобилизира меѓународните медиуми во борба против дезинформациите

Десетина големи меѓународни медиуми, како и неколку дигитални гиганти се приклучија на иницијативата на БИ Би Си за борба против дезинформациите.

Back to top button
Close
Close