Општински вестиСкопје

Без вода од утре до петок селата Љубин, Сарај, Глумово и Матка

Без вода од утре до петок во периодот од девет до 13 часот ќе останат корисниците од селата Љубин, Сарај, Глумово и Матка во Скопје.

Back to top button
Close
Close