0_Македонија.ПорталСкопје

Без вода две улици во скопско Тафталиџе

ЈП Водовод и канализација-Скопје информираат дека поради уличен дефект ф 80мм на ул.Дрезденска бр.19 во населба Тафталиџе, денеска е прекинато водоснабдувањето за корисниците од ул.Дрезденска и ул.Њуделхиска од 10:40 часот.

Скопје, 6 јануари 2020 (МИА) – ЈП Водовод и канализација-Скопје информираат дека поради уличен дефект ф 80мм на ул.Дрезденска бр.19 во населба Тафталиџе, денеска е прекинато водоснабдувањето за корисниците од ул.Дрезденска и ул.Њуделхиска од 10:40 часот.

Прекинот на водоснабдувањето за овие корисниците од овој дел на скопската населба Тафталиџе  ќе трае се до санирање на дефектот. цр/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to top button
Close
Close