Дописници МКДОпштински вести

Без вода до утре до 11 часот улицата „Благој Крстиќ” и помали улици во Кавадарци

Поради дефект на водоводна линија на улицата „Благој Крстиќ", без вода за пиење ќе останат жителите на оваа улица и други помали улици кои гравитираат околу неа.

Back to top button
Close
Close