Скопје

Без вода денеска дел од корисниците на булевар „Партизански одреди“

Без вода денеска од 18:30 часот до завршување на работите ќе бидат корсниците на булевар „Партизански одреди“ 49, зградата на СИМПО и потегот од булеварот „Партизански одреди“ до улица Дрезденска. 

Скопје, 25 јуни 2020 (МИА) – Без вода денеска од 18:30 часот до завршување на работите ќе бидат корсниците на булевар „Партизански одреди“ 49, зградата на СИМПО и потегот од булеварот „Партизански одреди“ до улица Дрезденска.

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот е поради уличен дефект од ф100мм на  булевар „Партизански Одреди“ 59. аа/

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close