МКДОпштествоСкопје

Без вода дел од Стара Чаршија

Поради дефект на приклучна водоводната цевка и затварач на улицата „Белградска“ кај Тетекс, денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат дел од Стара Чаршија, улиците „Алберт Станиќ“, „Дрварска“, „ Атанас Бабата“ и „Јосиф Михајлови“.

Back to top button
Close
Close